ep baterias de segunda vida de acciona
ACCIONA

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior, zona de suport.

  • 110,40€
  • 1,10%
  • 19,35€
  • 0,42%
Análisis Técnico
S1
120.70
S2
149.40
R1
200
R2
200
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dues a la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal. L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la seva base i tancar-los a la part alta (resistència).

I això és el que tenim en Acciona, un canal alcista de manual pel qual s'està desplaçant el preu des de mitjans de 2012. A principis d'aquest any el preu tocava la part alta del canal, per definició resistència, i just ara el tenim tractant de superar els màxims històrics que va aconseguir el 2007 als 149,40 euros. Els 150 euros en nombres rodons. Per sobre es col·locaria en pujada lliure absoluta, amb les implicacions alcistes que això acostuma a tenir per a tot subjacent en aquesta situació.

Noticias relacionadas

contador