pharmamar bitcoin tesla

Els mercats han deixat enrere un mes d'agost positiu i afronten ja la darrera part de l'any. Les bones sensacions continuen mentre persisteix la tesi que, tot i l'expansió de la variant delta de la Covid-19, la recuperació econòmica acabarà sent una realitat. En aquest context favorable, les ganes d'invertir i aprofitar oportunitats són grans, i José María Rodríguez, expert de Bolsamanía, ha triat tres apostes particularment interessants per al que queda de 2021.

  • 28,82€
  • 1,41%
  • 170,18$
  • 4,97%

PharmaMar: des dels màxims anuals, la biotecnològica es deixa un 40%. Recentment s'ha acostat bastant al nivell de suport que té als mínims de desembre, a la zona dels 66 euros. El mínim de la caiguda l'ha marcat als 68,50 euros.

"El que m'agrada d'aquest títol és que està molt a prop del suport dels 66 euros i en la directriu alcista que uneix els mínims creixents des d'octubre de 2018. En conclusió, PharmaMar m'agrada sempre que respecti la zona dels 66 euros", explica Rodríguez.

zel010921
Gràfic diari de PharmaMar

Tesla: els títols del fabricant nord-americà d'automòbils elèctrics estan 'surfejant' sobre l''encreuament de la mort', és a dir, són ja quatre els suports en aquesta cruïlla de mitjanes.

"Ara mateix està tractant de confirmar per sobre de la resistència dels 730 dòlars. Si ho aconsegueix, ja només tenim els màxims d'abril, que són els 781 dòlars, i per sobre tindríem figura de tornada, amb un primer objectiu als màxims històrics, que són els 940 dòlars... i probablement els superaria", anticipa aquest expert.

En el cas de Tesla, el nivell que ha de respectar per mantenir aquest escenari és el suport dels 648 dòlars.

tesla010921
Gràfic diari de Tesla

Bitcoin: la criptodivisa va confirmar just a principis d'agost un cap i espatlles invertit en superar la resistència dels 41.500 dòlars.

"No tinc clar si corregirà fins a aquest nivell, però, si ho fes, seria una clara oportunitat de compra. Si la figura es compleix, estem parlant de nivells de pujada mínims cap als 60.000 dòlars. El feeling em diu que acabarà atacant els màxims històrics (65.000) a la recerca dels 100.000 dòlars", conclou Rodríguez.

btc010921
Gràfic diari del bitcoin

Noticias relacionadas

contador