robot humanoide tesla
181,19$
  • 1,18$
  • 0,66%

Elon Musk, conseller delegat de Tesla, va anunciar aquest dijous que el fabricant d'automòbils elèctrics probablement llançarà un prototip de robot humanoide Tesla Bot l'any que ve, dissenyat per a treballs perillosos, repetitius o avorrits que a la gent no li agrada fer.

El robot humanoide aprofitarà l'experiència de Tesla amb màquines automatitzades a les seves fàbriques, així com part del maquinari i el programari que impulsa el programari d'assistència al conductor, Autopilot, de la companyia.

Durant la seva intervenció en el Dia de la Intel·ligència Artificial de Tesla, el multimilionari va dir que el robot, que medeix al voltant d'1,5 metres d'altura, serà capaç de realitzar treballs que van des de fixar perns als cotxes amb una clau anglesa fins a recollir aliments a les botigues.

El robot tindria "profundes implicacions per a l'economia", va afegir Musk, per fer front a l'escassetat de mà d'obra, alhora va precisar que és important que la màquina no sigui "súper cara".

"Crec que, essencialment, en el futur, el treball físic serà una opció, si vols fer-ho pots fer-ho", va dir Musk.

Elon Musk va revelar els dibuixos del robot al final de l'esdeveniment de la seva empresa.

L'esdeveniment del Dia de la Intel·ligència Artificial es va produir enmig d'un creixent escrutini sobre la seguretat i la capacitat del sistema d'assistència al conductor avançat Full Self-Driving de Tesla.

Musk no va fer comentaris al respecte, però va afirmar que confia en aconseguir una autoconducció completa amb més seguretat que la dels humans utilitzant els actuals càmeres i ordinadors del cotxe.

Noticias relacionadas

contador