ep economia- pharmamarimpulsa68 en bolsael exitola lubinectedinacancerpulmon microcitico
PHARMAMAR - Archivo
26,62€
  • 0,10€
  • 0,38%

PharmaMar ha presentat resultats d'estudis clínics i preclínics dels compostos d'origen marí Yondelis (trabectedina) i plocabulina (PM184) al congrés de CTOS, que s'ha celebrat a Tòquio (Japó) del 13 al 16 de novembre.

La companyia explica en un comunicat que, d'una banda, trabectedina ha comptat amb dues presentacions orals i 6 pòsters. Aquest assaig ha tingut com a objectiu validar el sistema de puntuació GEISTRA com a eina predictiva del benefici de trabectedina en pacients amb sarcomes de teixits tous.

Després de l'estudi, el sistema de puntuació GEISTRA queda validat com una eina útil per seleccionar el perfil clínic dels pacients que poden ser els millors candidats per ser tractats amb trabectedina.

Mentrestant, pel que fa als resultats de l'avaluació preclínica del compost plocabulina (PM184), realitzada en models animals de diferents tipus de sarcoma, demostren l'activitat antitumoral de plocabulina que, a més, supera la del tractament estàndard establert, doxorubicina. Aquests resultats, per tant, justifiquen la possibilitat d'explorar l'activitat del compost en assajos clínics.

Noticias relacionadas

contador