ep archivo - sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Els títols de la companyia de biotecnologia acumulen una pujada del 35% des dels mínims de la sessió de pànic venedor de dijous de la setmana passada, just quan s'iniciava la invasió d'Ucraïna per part de Rússia.

  • 28,96€
  • 0,49%
Análisis Técnico
S1
46.50
S2
63
R1
66
R2
66
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc. Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negatiu i on cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda, i per això els preus cauen.

I això és el que tenim en PharmaMar. Una impecable resistència dinàmica decreixent que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des de l'octubre del 2020 i que passa en el moment actual per la zona dels aproximadament 63 euros. Encara que no n'hi ha prou de superar la directriu baixista, hem d'exigir-li al valor que superi l'últim màxim decreixent: els alts de gener als 66 euros. Només tancant en espelmes setmanals per sobre dels 66 euros, deixarem la porta oberta perquè, per fi, alguna cosa pugui estar començant a canviar en el valor després de 18 mesos de fase correctiva.

phm030322
Gràfic setmanal de PharmaMar (PHM)

Noticias relacionadas

contador