ep sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Els analistes de Bankinter han retallat un 39% la seva valoració sobre PharmaMar, fins als 64,10 euros per acció des dels anteriors 89,20 euros per títol, i han reiterat el consell de neutral sobre el grup biotecnològic, que va presentar resultats aquest dilluns.

  • 34,12€
  • 2,46%

"La nostra valoració dels resultats 2021 és positiva. Estan distorsionats per les 'royalties' associades a Zepzelca als EUA de l'any 2020. Les vendes recurrents augmenten a gairebé dos dígits i al quart trimestre els 'royalties' i llicències augmenten un 201%, principalment per l'evolució de les vendes de Zepzelca als Estats Units i el compliment d'objectius comercials", expliquen aquests experts.

"El cash flow lliure és positiu i la tresoreria neta gairebé no varia el 2021. El focus està posat en el procés d'aprovació definitiva de Zepzelca als EUA. Creiem que hi podria haver notícies cap a finals del 2022 i si fos així, serà un catalitzador per a la cotització", afegeixen.

Tot i això, expliquen l'important retall de valoració "per reflectir l'augment de la rendibilitat en la rendibilitat (TIR) dels bons".

Noticias relacionadas

contador