ep recursopharmamar 20180727135201
PHARMAMAR
28,96€
  • 0,14€
  • 0,49%

L'Agència Europea del Medicament ha manifestat la seva opinió positiva per a la concessió de l'estatus de medicament orfe a Zespyre, desenvolupat per PharmaMar, per al tractament del càncer de pulmó micorcítico. Les accions de la farmacèutica han sumat un 4,53% al Mercat Continu.

L'estatus de medicament orfe s'atorga als fàrmacs destinats a tractar malalties rares o amb un limitat mercat potencial i permet als seus desenvolupadors assegurar l'exclusivitat de la seva comercialització per un temps determinat i disposar d'ajuts econòmics per a la seva investigació.

L'estatus de medicament orfe s'atorga als fàrmacs per tractar malalties rares

En un comunicat, PharmaMar ha subratllat que el càncer de pulmó microcític és la seva àrea d'investigació prioritària i ha recordat que Zepsyre (lurbinectedina) es troba en fase III d'investigació per al tractament en aquest tipus de tumor.

L'objectiu d'aquesta fase és provar un medicament en investigació en una població més gran de subjectes per demostrar que és segur i efectiu en tractar o prevenir una malaltia específica.

PharmaMar va finalitzar el reclutament el juliol de 2018 i espera tenir els resultats de supervivència global durant el segon semestre de 2019.

Noticias relacionadas

contador