ep recursopharmamar 20180727135201
PHARMAMAR

PharmaMar ha anunciat aquest dimecres un avanç en el seu assaig clínic sobre càncer de pulmó microcític recurrent: el reclutament dels 100 pacients previstos.

Amb tot, l'anunci remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) arriba el dia durant el qual el valor s'està desplomant un 9% al Mercat Continu.

La farmacèutica es deixa un 9% i acaba de reclutar els 100 pacients previstos per al seu estudi

L'objectiu primari de l'assaig de PharmaMar és mesurar la taxa global de resposta i avaluar altres objectius secundaris com la durada de resposta, la supervivència lliure de progressió, la supervivència global i el perfil de seguretat.

"Hem observat que Lurbinectedina com a agent únic és activa en pacients amb càncer de pulmó microcític recurrent i que, segons les dades observades fins ara, hi ha un alt percentatge de respostes", explica el Dr. Ali Zeaiter, director del departament de Clínica de la unitat de Negoci d'Oncologia de PharmaMar.

El passat mes de juny, la farmacèutica va presentar al Congrés de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (ASCO, per les sigles en anglès) dades d'aquest assaig.

Noticias relacionadas

contador