ep madrid espana a 5 de marzo de
Ricardo Rubio - Europa Press

PharmaMar ha anunciat aquest dijous que presentarà, al costat dels seus socis, set nous posters de diversos estudis clínics amb lurbinectedina i Yondelis a la reunió anual virtual de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (ASCO, American Society of Clinical Oncology), que se celebrarà del 29 de maig al 2 de juny de 2020.

  • 29,82€
  • 2,97%

En concret, es presentaran les dades obtingudes durant dos estudis clínics amb lurbinectedina. Un d'ells, amb les dades actualitzades de l'assaig de fase Ib-II de lurbinectedina en combinació amb irinotecan en tumors sòlids avançats; i l'altre, amb els resultats de l'anàlisi de seguretat de lurbinectedina en monoteràpia enfront de topotecan, amb les dades obtingudes en l'assaig de fase III CORAIL i el basket de fase II de lurbinectedina.

Igualment, es presentaran diferents estudis realitzats amb trabectedina (Yondelis), entre els quals destaca una sessió oral en la qual es presentaran les dades finals de l'estudi de fase II de trabectedina en combinació amb doxorubicina per al tractament de pacients amb leiomiosarcoma uterí i de teixits tous metastàsic avançat.

Noticias relacionadas

contador