ep recursopharmamar 20180727135201
PHARMAMAR

PharmaMar ha presentat durant el congrés de l'Associació Internacional per a l'estudi del Càncer de Pulmó (IASLC, per les sigles en anglès), que té lloc del 23 al 26 de setembre a Toronto (Canadà) dades de supervivència global de l'assaig I/II de lurbinectedina en combinació amb doxorubicina per al càncer de pulmó microcític recidivant.

  • 29,82€
  • 2,97%

A l'estudi s'ha observat una supervivència global de 10,2 mesos en els pacients amb CTFI de 30 dies o superior, tractats amb lurbinectedina en combinació amb doxorubicina, i arriba als 11,5 mesos als pacients platí-sensibles (CTFI igual o superior a 90 dies) tractats amb lurbinectedina en combinació amb doxorubicina.

La companyia ha subratllat que aquestes dades suposen un "avanç important" si es compara amb les dades històriques de tractaments utilitzats actualment per a la segona línia del càncer de pulmó microcític, com són Topotecan o la combinació CAV (ciclofosfamida, adriamicina i vincristina).

En aquest sentit, el Dr. Martin Forster, de l’University College of London Hospitals i UCL Cancer Institute del Regne Unit, ha comentat "he estat involucrat en un ampli nombre d'assajos amb lurbinectedina durant més de cinc anys, tant en assajos com a agent únic com en combinació i penso que és una molècula amb un nou mecanisme d'acció i una prometedora activitat anticancerígena, que ha mostrat un perfil de seguretat acceptable, tant com a agent únic com en combinació. Considero lurbinectedina com una molècula nova i crec que, si s'aprova, podria tenir un paper molt important per exercir en el tractament dels pacients amb aquest tipus de càncer de pulmó particularment agressiu".

Noticias relacionadas

contador