ep recursopharmamar 20180727135201
PHARMAMAR

PharmaMar (+0,38%) ha anunciat aquest divendres la seva intenció de començar a cotitzar a Wall Street. La companyia comunica que intentarà "fer una oferta registrada d'American Depositary Shares, representatives de les seves accions als EUA".

  • 28,96€
  • 0,49%

Així ho ha afirmat la pròpia companyia a través d'un comunicat de premsa, en què apunta la necessitat d'"un augment de capital sense dret de subscripció preferent a aprovar pel consell d'administració dins dels límits de la delegació de la junta general".

La companyia ha presentat un formulari de registre a la Comissió de Valors nord-americana

Amb tot, PharmaMar afirma que ja "s'ha presentat de forma confidencial un esborrany de document de registre davant la Comissió de Valors dels EUA", però "encara no és efectiu".

El grup es va mostrar, a més, aquest dijous optimista respecte a les dades que presentarà al Congrés canadà entre el 23 i el 26 de setembre a Toronto.

"Creiem que aquestes dades suposen un avanç important si es compara amb les dades històriques de tractaments utilitzats actualment per a la segona línia del càncer de pulmó microcític, com són Topotecan o la combinació CAV (ciclofosfamida, adriamicina i vincristina)", ha indicat la companyia.

Noticias relacionadas

contador