cbpharmamar5 short

PharmaMar ha signat un acord de col·laboració amb el Centre d'Investigació Oceanogràfica, que pertany a l'Institut Indonesi de Ciències (Research Center for Oceanography, Indonesian Institute of Sciences, RCO-LIPI). L'objectiu d'aquesta col·laboració és desenvolupar un programa d'investigació que permeti l'estudi de la biodiversitat marina d'Indonèsia com a font de nous compostos antitumorals.

  • 35,94€
  • -2,12%

En els termes d'aquest acord s'estableixen les bases mitjançant les quals PharmaMar i el RCO-LIPI treballaran conjuntament en la recol·lecció d'invertebrats marins, en l'aïllament de noves bacteris marins i en la identificació de nous compostos amb activitat antitumoral. Aquesta col·laboració, a més, permetrà l'intercanvi de coneixement entre les dues institucions.

En paraules de José María Fernández, president de PharmaMar, "Per a nosaltres, invertir en R + D és clau per a l'avanç de la ciència i aquest acord amb el Centre d'Investigació Oceanogràfica d'Indonèsia és un clar exemple d’això". I afegeix, "estem segurs que aquesta aliança enfortirà encara més la nostra missió i compromís en la investigació contra el càncer per poder donar resposta a necessitats mèdiques no cobertes".

Per la seva banda, el Dr. Dirhamsyah, MA, Director de Recerca de l'RCO-LIPI, ha explicat que "estem orgullosos de poder signar un acord amb PharmaMar, perquè ens permet treballar junts en el desenvolupament de tractaments d'avantguarda".

Noticias relacionadas

contador