ep economia- pharmamarimpulsa68 en bolsael exitola lubinectedinacancerpulmon microcitico
PHARMAMAR - Archivo
26,80€
  • 0,28€
  • 1,06%

Mala jornada la d'aquest dimarts per a molts títols, entre ells PharmaMar. La biofarmacèutica va publicar els seus resultats aquest dilluns després del tancament del mercat i va anunciar que les pèrdues del primer semestre es multiplicaven per set. Aquesta circumstància està fent que avui caigui en borsa amb força. Ha arribat a retrocedir més d'un 8%. En aquests moments es deixa al voltant d'un 7%.

Aquestes caigudes d'avui PharmaMar poden considerar-se una 'anècdota' si es té en compte que, l'any acumula una revaloració superior al 40%. No obstant això, cal no oblidar que es tracta d'un títol de petita capitalització que en qualsevol moment podria enfilar-se al camí dels descensos com va fer l'any passat.

No obstant això, aquest any PharmaMar està en ratxa a mesura que ha anat publicant avenços del seu compost Zepsyre per càncer de pulmó i que ha anat donant sortida comercial a Aplidin a base d'acords de comercialització que abasten diferents àmbits geogràfics.

PharmaMar va registrar unes pèrdues atribuïdes de 21,3 milions d'euros durant el primer semestre, xifra que suposa multiplicar per set els números vermells de 3 milions del mateix període de l'exercici precedent. La companyia va comptabilitzar uns ingressos totals de 41,4 milions d'euros durant el primer semestre, un 37,65% inferiors als 66,4 milions registrats durant el mateix període de l'any anterior. Segons explica la biofarmacèutica, gran part d'aquesta variació d'ingressos totals entre períodes s'explica per la diferència d'ingressos per acords de llicència.

Noticias relacionadas

contador