luismora

PharmaMar ha informat aquest dijous que l'Associació Internacional per a l'estudi del Càncer de Pulmó (IASLC, per les sigles en anglès), ha fet públics els 'abstracts' que es presentaran durant el congrés que tindrà lloc del 23 al 26 de setembre a Toronto (Canadà). L’'abstract' presentat per PharmaMar mostra les dades de supervivència global (OS) obtingudes en l'assaig I/II amb lurbinectedina en combinació amb doxorubicina per al tractament en segona línia de càncer de pulmó microcític.

  • 31,14€
  • 0,71%

S'ha observat a l'estudi una supervivència global (OS) de 10,2 mesos als pacients tractats amb lurbinectedina en combinació amb doxorubicina i arriba als 11,5 mesos en pacients platí-sensibles (pacients amb un interval lliure de quimioteràpia (CTFI) superior a 90 dies) tractats amb lurbinectedina en combinació amb doxorubicina.

"Creiem que aquestes dades suposen un avanç important si es compara amb les dades històriques de tractaments utilitzats actualment per a la segona línia del càncer de pulmó microcític, com són Topotecan o la combinació CAV (ciclofosfamida, adriamicina i vincristina)", ha indicat la companyia.

L'assaig clínic, multicèntric, de fase I/II analitza l'activitat en segona línia de tractament de pacients amb càncer de pulmó microcític, corresponents a la cohort B, amb una dosi de 2mg/m2 lurbinectedina +40 mg/m2 doxorubicina, la mateixa dosi i una població similar a la que s'avalua durant l'assaig randomitzat de fase III ATLANTIS. En ambdós casos s'exclou els pacients refractaris, és a dir, aquells pacients que han tingut una recaiguda o progressió de la malaltia en un termini inferior a 30 dies després de la primera línia de tractament.

Les dades que inicialment es van obtenir d'aquest assaig van conduir a l'inici, l'agost de 2016, de l'assaig pivotal de fase III ATLANTIS, el qual va arribar el juliol de 2018 l'objectiu de reclutament de 600 pacients. L'assaig va reclutar pacients en 160 centres de 20 països i s'espera tenir resultats a finals de 2019.

Noticias relacionadas

contador