aplidincb1

PharmaMar ha fet públics els resultats finals del seu assaig clínic APLICOV-PC amb Aplidin (plitidepsina) per al tractament de pacients adults amb COVID-19, que requereixen ingrés hospitalari, i que "va aconseguir l'objectiu primari de seguretat, mostrant eficàcia clínica", segons la companyia biotecnològica.

  • 28,96€
  • 0,49%

"Davant l'inici de l'assaig de fase III NEPTUNO, l'empresa ha decidit compartir amb tota la comunitat científica, mèdica i pacients aquestes dades que mostren el potencial terapèutic d'aquest fàrmac", ha afegit el grup gallec.

A l'estudi APLICOV-PC es van avaluar tres cohorts de pacients hospitalitzats amb malaltia lleu, moderada o severa, amb tres nivells de dosis diferents de plitidepsina (1,5mg - 2,0mg - 2,5mg), administrats durant tres dies consecutius.

Dels 45 pacients tractats durant l'assaig, el 86,7% tenien malaltia moderada o severa. El 91% tenien pneumònia, sent-ne un 71% els afectats per pneumònia bilateral.

En els resultats obtinguts en aquest estudi, destaquen les dades observades en 23 pacients amb malaltia moderada, dels quals el 74% van rebre l'alta hospitalària durant la primera setmana de tractament, segons explica PharmaMar.

Noticias relacionadas

contador