luis mora pharammar
28,96€
  • 0,14€
  • 0,49%

"El que es va veure ahir en PharmaMartota la pinta de ser una recollida de beneficis, un 'comprar amb el rumor, vendre amb la notícia'". Així explica un analista consultat per Bolsamanía els forts descensos que es van veure aquest dilluns en PharmaMar, just quan la companyia confirmava que durant l'ASCO s'havien publicat dades encoratjadores sobre el seu compost estrella, Zepsyre.

Des del punt de vista tècnic, els analistes de Bolsamanía destaquen que la patacada de la passada sessió (va arribar a perdre un 25%, encara que va tancar finalment amb retallades del 9%) no deteriora "el més mínim" el seu aspecte tècnic. "Les caigudes es veien venir, doncs ja dèiem durant les últimes anàlisis que la zona dels 2,6 euros eren i són una resistència formidable, l'imponent buit baixista de principis de 2018", expliquen els experts d'aquest web. "Pel que fa a la resta, tot segueix igual. El d'aquest dilluns sembla haver-se quedat en un simple ensurt després d'un ral·li des dels mínims d'octubre del 175%", afegeixen.

Tal com la mateixa companyia havia anticipat, PharmaMar va presentar aquest cap de setmana, al congrés oncològic de Chicago, dades prometedors sobre Lurbinectedina (Zepsyre) com a agent únic per al tractament de càncer microcític recidivant. La biofarmacèutica ha organitzat una teleconferència per explicar als inversors aquests resultats. Tindrà lloc aquest dimarts, a les 14.00 hora espanyola.

PharmaMar reprèn les pujades avui i suma un 5,35% a aquestes hores. Luis Mora, director general de la Unitat de Negoci d'Oncologia de la companyia, explicava a Bolsamanía aquesta mateixa setmana que consideren que a l'empresa li queda encara molt potencial alcista malgrat el ral·li que registra, i enumerava els catalitzadors que estan per arribar després d'aquest congrés de Chicago. "Després vindrà el Congrés Europeu d'Oncologia, el Congrés Mundial de Pulmó, les converses amb les diferents agències reguladores, Aplidin pot començar el llançament a Austràlia... a l'acció li queda encara bastant, bastant recorregut", afirmava.

Noticias relacionadas

contador