nueva pharmamar portada

PharmaMar ha anunciat que Clinical Cancer Research, la revista de l'American Association for Cancer Research, ha publicat els resultats de la cohort de 28 pacients adults amb sarcoma d'Ewing recurrent de l'assaig clínic de fase II, obert i d'un sol braç, amb lurbinectedina com a agent únic.

  • 31,22€
  • 0,97%

L'assaig va assolir el seu objectiu primari de Taxa de Resposta Global (ORR, Overall Response Rate) del 14,3%, amb una mitjana de durada de la resposta (DoR, Duration of Response) de 4,2 mesos. A més, es van assolir altres objectius secundaris, com una mitjana de Supervivència Lliure de Progressió (PFS, Progression-Free Survival) de 2,7 mesos, una ràtio de benefici clínic del 39,3% i de control de la malaltia del 57,1%.

Així ve reflectit en l'abstract titulat Antitumor Activity of Lurbinectedin, a Selective Inhibitor of Oncogene Transcription, in Patients with Relapsed Ewing Sarcoma: Results of a Basket Phase II Study, dirigit pel doctor Vivek Subbiah (MD Anderson Cancer Center, Houston Estats Units),

L'abstract conclou que "lurbinectedina va ser actiu en el tractament del sarcoma d'Ewing recurrent i va tenir un perfil de seguretat manejable. Lurbinectedina podria representar una valuosa suma a les teràpies per al sarcoma d'Ewing, i actualment s'està avaluant en combinació amb irinotecan al sarcoma d'Ewing avançat en un assaig de fase Ib/II".

Segons el Dr. Ali Zeaiter, director de Desenvolupament Clínic de PharmaMar, "el sarcoma d'Ewing és una malaltia agressiva que afecta principalment els nens fins als adults joves menors de 20 anys, per la qual cosa constitueix una necessitat mèdica particular no coberta en aquest sentit, sense que hi hagi un tractament establert per a la malaltia recurrent. Aquest estudi ha mostrat una activitat encoratjadora en aquest entorn amb un perfil de seguretat manejable i seguim explorant el potencial de lurbinectedina en aquest entorn”.

Noticias relacionadas

contador