• El dia que va informar sobre la fi de l'excepció va pujar un 32%
  • L'auditoria va revelar que els seus comptes del 30 de novembre de 2016 no tenien excepcions
ep juntanueva pescanova
NUEVA PESCANOVA

Pescanova segueix amb les pujades aquest dilluns. La companyia es revalora un 6% al Mercat Continu. Amb això, Pescanova ja acumula una pujada del 28% des del passat dimecres quan va informar que els seus comptes anuals tancats a 30 de novembre de 2016 no tenen excepcions.

  • 0,41€
  • 3,04%

Els títols de la societat, que posseeix l’1,6% del grup pesquer Nova Pescanova, s'intercanvien a 1,3 euros. Dijous passat, les accions de Pescanova es van revalorar un 32%, tot i que el divendres 20 d'octubre van caure un 10%.

L'auditora de la 'vella Pescanova', Miren Josune Baranda, va emetre el passat 10 d'octubre un informe especial en què manifestava que havien desaparegut les causes que van donar lloc a les excepcions contingudes a l'informe d'auditoria sobre els comptes anuals tancats al 30 de novembre de 2016, segons un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

L'auditor designat per la societat per a la revisió d'aquests comptes es va veure obligat a assenyalar aquestes excepcions ja que no li havien estat facilitades, la data de formulació del seu informe, els comptes anuals consolidats de l'exercici 2016 de la societat participada Nova Pescanova.

Un cop rebuts els comptes anuals consolidats i auditats de Nova Pescanova, l'auditora de la 'vella Pescanova' ha pogut constatar la desaparició de les causes que van donar lloc a aquestes excepcions.

Noticias relacionadas

contador