• El Govern haurà d'iniciar el procediment legal previst en aquests casos
ep logopepsico iberia
PEPSICO

La multinacional nord-americana Pepsi, dedicada a la producció de refrescos, tancarà la planta embotelladora que té a Marratxí (Palma de Mallorca), una decisió que va comunicar a l'Ajuntament d'aquesta localitat la setmana passada.

L'ajuntament de la localitat mallorquina, ha confirmat a Europa Press que està disposat a col·laborar amb la multinacional nord-americana per trobar una solució per als treballadors de la planta.

El tancament total de l'embotelladora té previst que es produeixi d’aquí a un mes i mig

El tancament total de l'embotelladora té previst que es produeixi d’aquí a un mes i mig. Aquesta planta va ser inaugurada entre finals dels anys 70 i principis dels 80 al carrer de Son Llebre d'es Pont d'Inca i tancarà al febrer.

Dijous passat dia 11 de gener, es van desplaçar fins a Mallorca directius de Pepsi on es van trobar amb la directora general de la conselleria de Treball, Isabel Castro, per exposar les intencions de l'empresa de deixar de produir el refresc de cola a Mallorca. El Govern haurà d'iniciar el procediment legal previst en aquests casos una vegada que rebi la documentació corresponent.

Noticias relacionadas

contador