ep neinor homes toqui campanasortidaborsa
NEINOR

Juan Pepa i Felipe Morenés, els dos exdirectius de Neinor Homes, han anunciat aquest diumenge el seu retorn a la companyia mitjançant la compra d'un 18,453% del capital social (14.760.435 accions) a través del seu fons Stoneshield Capital.

  • 10,40€
  • 0,00%

Neinor ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que ha rebut una comunicació del fons, en què s'especifica que la transacció s'ha completat en virtut de diferents operacions de mercat i bilaterals, de les quals estan pendents de liquidació certes operacions bilaterals per un total d'11.740.349 accions de Neinor, representatives d'un 14,678% del capital social, sent la data prevista per a la liquidació el 23 de febrer de 2022.

Aquestes operacions han estat igualment comunicades a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

El Confidencial afegeix, citant fonts consultades, que l'objectiu de Stoneshield és elevar la participació a Neinor fins al 22% per poder comptar amb dos consellers a la companyia. Actualment, Felipe Morenés ocupa una butaca com a independent, de manera que la seva posició passarà a ser de dominical, mentre que la tornada de Pepa al màxim òrgan dependria de poder elevar-ne la seva participació.

Noticias relacionadas

contador