ep archivo   promocion de viviendas de neinor homes
NEINOR HOMES - Archivo

Neinor Homes descarta, de moment, la integració de Via Célere, segons el comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), encara que això no suposa que no es reprenguin les negociacions en el futur amb Värde Partners, que té el 76,4% de les accions de la companyia.

  • 10,40€
  • 0,00%

A l'escrit, Neinor informa que aquest dimarts va finalitzar el període d'exclusivitat acordat per les dues parts per arribar a un acord sobre això, i que va concloure sense haver assolit cap pacte.

El 8 de novembre passat es coneixia que Neinor estava participant en "un procés de valoració preliminar d'una possible operació d'integració relacionada amb Via Célere".

Alhora, ha anunciat que no s'havia aconseguit cap acord amb el fons Värde Partners "sobre possibles termes i condicions d'una eventual operació, ni s'ha pres cap decisió sobre això i que no hi ha cap certesa que s'arribi a adoptar".

"L'operació seria positiva per a Neinor, ja que li permetria accedir a un gran banc de sòl localitzat a les principals ciutats espanyoles", afirmaven els experts de Banc Sabadell en aparèixer la notícia.

Neinor Homes i Värde Partners, segons l'escrit enviat aquest dimecres, no tanquen les portes a continuar o reprendre les negociacions en un futur.

Noticias relacionadas

contador