ep empresas- la sociedad piolin bidco liderada por eqt alcanza ya el 1555 de parques reunidos en
PARQUES REUNIDOS - Archivo

Parques Reunidos multiplica per sis les seves pèrdues durant el primer semestre del 2019. La companyia ha anunciat a través d'un fet rellevant enviat a la CNMV que ha perdut 177 milions d'euros durant aquest període pel que fa als -28.000.000 d'euros de l'any anterior.

  • 13,08€
  • 0,00%

Parques Reunidos va cancel·lar el passat mes de juny l'obertura de tres nous centres a Lisboa, Madrid i Nova York. Això, ha acabat impactant negativament en els seus comptes.

La cotitzada també s'ha vist obligada a fer provisió gairebé tot el fons de comerç del seu parc Marineland a França. En total, ha assumit un impacte de 64.300.000 en el seu balanç per això. A això se suma el deteriorament d'actius, taxat en 92.700.000, i altres 49 milions en extraordinaris.

Malgrat tot, Parques Reunidos ha elevat un 31% els seus ingressos fins als 242 milions. Això si, l'EBITDA ha seguit en negatiu i s'ha situat als 179 milions. Finalment, el deute de la companyia ha ascendit fins als 980 milions, des dels 582 milions de l'any anterior.

FORA DE L'IBEX SMALL CAP

El Comitè Assessor Tècnic dels Índexs IBEX va acordar la incorporació de Sniace l'IBEX Small Cap, segons ha informat després de la reunió de seguiment celebrada aquest dijous.

Sniace substituirà Parques Reunidos, que sortirà de l'índex amb motiu de l'Oferta Pública d'Adquisició d'Accions (OPA) llançada per Piolin Bidco, propietat d'EQT Infrastructure, Alba i GBL. La companyia ha arribat al 86,4% de Parques Reunidos després d'obtenir el 26,62% en aquesta OPA.

Noticias relacionadas

contador