ep parques reunidos abonara 17juliodividendo024 euros
PARQUES REUNIDOS

Piolin BidCo, societat creada per EQT (50,01%), Milers Capital (23,96%) i Alba Europe (26,03%) per a la seva opa sobre Parcs Reunits, ha comprat 1.745.000 accions del grup d'oci per gairebé 24 milions d'euros.

  • 13,08€
  • 0,00%

Amb aquesta adquisició, la participació de Piolin BidCo en Parcs Reunits ja aconsegueix el 8,85% del capital social.

Piolin ha explicat que la compra d'accions s'ha realitzat en virtut d'un acord amb dos accionistes de Parcs Reunits, als quals no esmenta, a un preu inicial de 14 euros per acció, el mateix que ofereix en la seva OPA voluntària sobre el grup d'oci i pròxim al preu de 13,98 euros amb el qual van tancar les accions de la companyia en Borsa divendres passat.

No obstant això, les parts han acordat ajustar el preu de cada acció adquirida en 0,2477 euros amb motiu del dividend que va aprovar la junta general de Parcs Reunits el passat 28 de març, dividend que s'abonarà el pròxim 17 de juliol. Com la liquidació d'aquesta operació de compravenda d'accions es produirà amb posterioritat a aquesta data, el preu que finalment pagarà Piolin Bidco per aquest nou paquet d'accions serà de 13,753 euros per títol.

El passat 26 d'abril Corporació Financera Alba (a través d'Alba Europe) i GBL (a través de Milers Capital), accionistes de referència de Parcs Reunits, van anunciar un acord amb el fons suec EQT per a llançar una OPA voluntària sobre el 55,79% del grup d'oci a raó de 14 euros per títol, la qual cosa suposa valorar Parcs Reunits en uns 1.130 milions d'euros.

L'OPA, llançada a través de la societat Piolin BidCo, creada per les oferents per a l'operació, estava subjecta a una acceptació mínima del 30,79% del capital social, condició que va quedar eliminada la setmana passada quan Piolin BidCo va elevar la seva participació en Parcs Reunits al 5,91% després de comprar 4,7 milions d'accions per gairebé 67 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador