netflix edificio portada

Per primera vegada en una dècada, Netflix ha perdut subscriptors. El gegant de la reproducció en continu ha vist com 200.000 subscriptors van cancel·lar la seva membresia durant aquest trimestre, molt per sota de les seves expectatives: el gegant de reproducció en continu comptava amb afegir 2,5 milions de subscriptors a la seva plataforma als tres primers mesos del 2022; actualment, Netflix compta amb 221,64 milions de subscriptors al món. Això no és tot, ja que la companyia compta amb perdre dos milions més de subscriptors durant els propers tres mesos.

  • 564,80$
  • 1,74%

Les seves accions es desplomen un 30%, fins als 240 dòlars, ja que els inversors fugen del valor i els inversors baixistes aprofiten per maximitzar beneficis.

El benefici net de l'empresa el primer trimestre de l'any ha pujat fins als 1.597 milions de dòlars. La dada millora la dels tres trimestres anteriors, però suposa un descens de més de 100 milions de dòlars, si es compara amb la de fa un any, quan el benefici net de la companyia es va xifrar en 1.707 milions de dòlars. A més, Netflix espera que el benefici net es redueixi fins als 1.354 milions de dòlars al següent trimestre.

Així mateix, els ingressos de l'empresa californiana han escalat fins als 7.870 milions de dòlars, 70 milions per sota de les estimacions del consens (7.940 milions de dòlars), per a una taxa de creixement interanual del 9,8%. Amb tot, esperen un augment dels ingressos fins al nivell dels 8.053 milions de dòlars als propers tres mesos.

Per contra, el benefici per acció s'ha situat per sobre de les previsions de 2,92 dòlars per títol, als 3,53 dòlars.

“El creixement dels nostres ingressos s'ha alentit considerablement, com mostren els nostres resultats i previsions. La reproducció en directe està guanyant terreny a la televisió lineal, com vam predir, i els títols de Netflix són molt populars a tot el món. Tot i això, la nostra relativament alta penetració a les llars (si s'inclou el gran nombre de llars que comparteixen comptes) combinada amb la competència, està creant vents en contra del creixement dels ingressos”, indiquen des de Netflix, alhora que asseguren que "treballem per accelerar el creixement dels nostres ingressos, a través de millores en el nostre servei i una monetització més eficaç de l'ús compartit a diverses llars, mantindrem el nostre marge operatiu al voltant del 20%".

“La clau del nostre èxit ha estat la nostra capacitat de crear un increïble entreteniment a tot el món, presentar-lo de manera molt personalitzada i guanyar més audiència que els nostres competidors. Juntament amb la nostra forta rendibilitat, creiem que tenim la base a partir de la qual podem millorar significativament i monetitzar millor el nostre servei a llarg termini”, han afegit.

Noticias relacionadas

contador