amadeus portada edificio logo azul

Barclays no ho veu clar amb Amadeus. El banc britànic n'apuja el preu objectiu de 36 a 40,50 euros però li reitera el consell de 'mantenir'. L'entitat llança a més un avís a navegants: la cotitzada de l'Ibex 35 no recuperarà els seus ingressos precrisis fins al 2023.

  • 59,84€
  • 0,61%

"El segon trimestre serà, en línies generals, dur per a Amadeus i, actualment, trobem que el títol ha descomptat al 100% les perspectives de demanda", argumenta Barclays al seu últim informe.

Amadeus publicarà els seus resultats trimestrals a la fi d'aquest mes de juliol. "És clar que el trimestre ha estat molt desafiador i la gran pregunta girarà entorn de la trajectòria de la seva recuperació", suggereix Barclays. El banc britànic se suma al pessimisme de la IATA en pronosticar que, el transport de passatgers aeris, no tornarà a nivells normals fins a 2023 o 2024.

De cara al segon trimestre de l'any, l'entitat financera augura un enfonsament del 80% dels ingressos d'Amadeus amb una pèrdua de 230 milions d'euros de Ebitda i un -0,91 euros d'impacte negatiu sobre el seu BPA (Benefici per acció). El motor del seu creixement "estarà liderat per Amèrica del Nord, que segueix per davant d'altres regions", apunta el banc.

En qualsevol cas, Barclays preveu que "Amadeus emergeixi encara més fort d'aquesta crisi", encara que continua havent-hi incertesa sobre l'impacte real que tindrà la pandèmia sobre els seus comptes i, especialment, "la forma que adopta la seva recuperació borsària".

Noticias relacionadas

contador