pallete toque campana wall street
4,09€
  • 0,00€
  • -0,07%

El president executiu de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, ha donat aquest dimarts el toc de campana a Wall Street. El directiu ha viatjat a Nova York per rebre el premi a l'empresari de l'any de la Cambra de Comerç Espanya-EUA.

Pallete va ser notícia la setmana passada després d'anunciar un gran canvi organitzatiu a Telefónica, que a partir d'ara se centrarà en els seus quatre principals mercats i ha posat a la venda totes les seves divisions a Llatinoamèrica excepte Brasil.

Aquest dilluns, Barclays va elevar un 10% la valoració de l'operadora, fins als 8,8 euros per acció, en considerar "positiva" la reestructuració anunciada. Així mateix, el banc britànic va millorar la seva recomanació de "mantenir" a "comprar", en mantenir les seves perspectives positives per al sector i veure un potencial alcista del 29% per l'acció respecte al preu actual de mercat.

Els analistes de Barclays van considerar que la reacció del mercat va ser "comprensiblement moderada", ja que la companyia de telecomunicacions no va esmentar cap transacció específica durant l'anunci del seu pla d'acció centrat en quatre països i l'escissió del seu negoci en Hispanomérica.

No obstant això, el banc ha assenyalat que, probablement, Telefónica ja està treballant en "diferents opcions" i assenyala que el "principal risc" és el temps d'execució dels acords, a causa de les restriccions reguladores i la perspectiva política i macroeconòmica.

Noticias relacionadas

contador