cboryzon

Oryzon Genomics (+14%) té llum verd per iniciar el seu assaig clínic de Fase IIa amb ladademsat en casos clínics que presentin "càncer de pulmó de cèl·lules petites". Així ho ha anunciat la biofarmacèutica espanyola aquest dimecres a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 1,98€
  • -1,88%

L'estudi, anomenat Clepsidra, es durà a terme en diversos hospitals espanyols, segons ha fet saber la pròpia companyia al seu comunicat.

La biofarmacèutica començarà les proves en diversos hospitals espanyols

L'assaig està dividit en dues parts, la primera per comprovar la seguretat i optimitzar la dosi de la combinació per a la segona part de l'estudi, i la segona per avaluar l'eficàcia clínica de la prova, incloent-hi les respostes clíniques, la rapidesa d’aquestes respostes i la seva durada, així com la supervivència mitjana dels pacients. L'estudi contempla reclutar al voltant de 36 pacients.

Roger Bullock, director mèdic d'Oryzon, ha comentat: "Clepsidra és el nostre segon assaig clínic de Fase IIa d’Iadademstat en combinació. La combinació d’Iadademstat amb platí-etopòsid ha llançat resultats prometedors en estudis preclínics".

"Aquest és el nostre primer assaig clínic en tumors sòlids amb Iadademstat, en què la literatura mèdica segueix suggerint un paper rellevant per als inhibidors d’LSD1", ha afirmat Carlos Buesa, president del grup.

Noticias relacionadas

contador