ep recurso de oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo
2,04€
  • 0,06€
  • 2,78%

Oryzon Genomics (+5%), companyia biofarmacèutica de fase clínica centrada en l'epigenètica per al desenvolupament de teràpies per a malalties amb importants necessitats mèdiques no resoltes, va presentar ahir noves dades positives d'eficàcia de l'assaig clínic de Fase IIa en curs amb iadademstat en leucèmia mieloide aguda (LMA), ALICE, al 62º Congrés de l'Associació Americana d'Hematologia, ASH-2020, en una comunicació en format electrònic titulada Robust Efficacy Signals in Elderly AML Patients treated with Iadademstat in Combination with Azacitidine (ALICE Phase IIa Trial).

L'evidència d'eficàcia clínica continua sent sòlida i consistent amb les dades reportats prèviament, amb una taxa de respostes objectives (ORR) del 85% (en 11 de 13 pacients avaluables); d'aquests, el 64% van ser remissions completes (7CR/CRi) i el 36% remissions parcials (4 PR).

El temps mitjà de resposta (TTR) va ser de només 34 dies. Amb taxes de resposta històriques del 27% en aquesta població quan es tracta només amb azacitidina, aquests resultats suggereixen una forta sinergia entre iadademstat i azacitidina quan s'usen en combinació.

La durada de les respostes observades és prolongada, amb un 86% de CR/CRi amb durades de més de 6 mesos, amb una durada mitjana actual de 308 dies. La remissió més llarga a data d'avui és de 690 dies i encara continua.

Noticias relacionadas

contador