2,00€
  • 0,02€
  • 0,91%

Oryzon Genomics presentarà avui les primeres dades del seu fàrmac epigenètic Vafidemstat en pacients amb Trastorn Límit de la Personalitat (TLP) durant el 27è Congrés Europeu de Psiquiatria (EPA 2019) a Varsòvia (Polònia).

El TLP és una afecció mental per la qual una persona té patrons prolongats d'emocions turbulentes o inestables. Aquestes experiències interiors sovint els porten a tenir accions impulsives i relacions caòtiques amb altres persones.

En aquesta primera cohort de pacients de l'estudi Reimagine s'han assolit amb èxit tots els seus objectius primaris i secundaris.

Quant a l'objectiu primari de l'estudi, l'avaluació de la seguretat, Vafidemstat va resultar ser segur i ben tolerat en els pacients amb TLP, que, a més, van mostrar una tendència a la reducció de la simptomatologia d'ideació suïcida, amb una reducció a l'escala de Columbia de severitat d'ideació suïcida (p=0,08).

En els objectius secundaris d'eficiència, també hi ha hagut diferents resultats positius amb significança estadística.

En resum, Oryzon assenyala que Vafidemstat ha demostrat ser un compost actiu en humans, que produeix millores significatives des del punt de vista estadístic en tot el panell d'escales comunament usades per mesurar els nivells d'agitació i agressivitat.

Noticias relacionadas

contador