1,89€
  • -0,04€
  • -1,87%

Oryzon Genomics estén aquest dimarts les seves pujades de dilluns. La companyia segueix impulsada al parquet per l'informe de Roth Capital, que reitera el potencial del 412% d'aquesta companyia en tornar a atorgar-li un preu objectiu de 15 euros per acció.

Amb tot, la primera recomanació va tenir lloc el passat 3 de maig de 2018. En aquell moment, Oryzon va arribar a disparar-se un 20% a la calor d'aquestes valoracions especialment optimistes i positives.

En aquesta ocasió, al seu informe amb data del 27 de gener de 2019, Roth reafirma el preu objectiu de 15 euros establert per Oyrzon (a més de la seva recomanació de 'comprar'), tot i que localitza alguns riscos que poden acabar allunyant la companyia d'aquest objectiu.

Entre aquests, es troben els "contratemps en els seus estudis clínics, la no obtenció de l'aprovació reguladora i el panorama competitiu del sector", entre altres.

A més, supedita el bon fer de la companyia a "la seva habilitat per mantenir el finançament necessari per alimentar el seu progrés". Finalment, conclouen que "els inversors poden triar retardar entrar a la companyia malgrat la seva excitant potencial fins que publiqui noves dades clíniques."

Al cap i a la fi, l'empresa es mou en borsa a cop d'avenços en els seus assajos clínics i, el passat 9 de maig, va informar que havia aconseguit retallar un 21% les seves pèrdues durant el primer trimestre de 2018.

Noticias relacionadas

contador