Oryzon presenta aquest divendres noves dades d'eficàcia positives del seu assaig de Fase II ALICE en curs, que investiga l'iadademstat en combinació amb azacitidina en pacients d'edat avançada amb leucèmia mieloide aguda (LMA). Les dades es presenten al 25è Congrés de l'Associació Europea d'Hematologia, EHA-2020, que se celebra actualment de manera virtual, en forma de pòster electrònic titulat "l'iadademstat mostra eficàcia en combinació amb azacitidina en pacients ancians amb LMA. Assaig ALICE".

  • 2,02€
  • 1,00%

Oryzon assenyala que l'evidència d'eficàcia clínica és sòlida i en línia amb les dades reportades prèviament, amb una taxa de respostes objectives (ORR per les seves sigles en anglès) del 77% (10 de 13 pacients avaluables); d'aquests, 60% van ser remissions completes (6 CR/CRi) i 40% remissions parcials (4 PR). El temps mitjà de resposta (TTR) va ser de només 37 dies en els pacients que van respondre. Amb taxes de resposta històriques del 27% en aquesta població quan es tracta amb azacitidina sola, aquests resultats suggereixen fortes sinergies entre l'iadademstat i l'azacitidina quan s'administren en combinació.

Carlos Buesa, CEO d'Oryzon, ha comentat: "Estem molt satisfets amb aquestes noves dades, que mostren un nombre creixent de pacients que responen a l'iadademstat i contribueixen a un conjunt de dades clíniques en augment que es pot comparar favorablement amb les teràpies combinades més recents emprades com a tractament estàndard per a aquesta mena de pacient ancià amb LMA".

Noticias relacionadas

contador