ep oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo
2,01€
  • -0,01€
  • -0,50%

Oryzon Genomics ha anunciat que presentarà els resultats d'eficàcia de la cohort de pacients amb Trastorn d'hiperactivitat i dèficit d'atenció adult (THDA) de l'assaig de Fase IIa Reimagine en el marc del 7è Congrés Mundial sobre THDA, que se celebrarà del 25 al 28 d'Abril a Lisboa (Portugal).

Es presentaran també els resultats agregats de la cohort THDA amb la cohort de Trastorn límit de la personalitat (TLP). Oryzon va presentar resultats positius de la cohort TLP recentment durant el 27è Congrés Europeu de Psiquiatria (EPA 2019) celebrat aquest mes a Varsòvia (Polònia).

Reimagine (núm. EudraCT 2018-002140-88) és un assaig “cistella” de Fase IIa per explorar la seguretat, tolerabilitat i eficàcia de vafidemstat en agressivitat en població adulta amb malalties del Sistema Nerviós, incloent-hi tres malalties psiquiàtriques (THDA, TLP i Síndrome de l'espectre Autista (ASD)).

L'assaig inclou 6 pacients de cada indicació i es duu a terme a Espanya, a l'hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Els pacients són tractats durant 8 setmanes. En els objectius secundaris d'eficiència, també hi ha hagut diferents resultats positius amb significança estadídistica.

En resum, Oryzon assenyala que Vafidemstat ha demostrat ser un compost actiu en humans, produint millores significatives des del punt de vista estadístic en tot el panell d'escales comunament usades per mesurar els nivells d'agitació i agressivitat.

Noticias relacionadas

contador