ep recurso de oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics ha anunciat una nova ampliació de capital de 20 milions d'euros mitjançant l'emissió i posada en circulació de 7.273.000 accions ordinàries. El preu d'emissió serà de 2,75 euros per acció, dels quals 0,05 euros corresponen a valor nominal i 2,70 euros a prima d'emissió.

  • 1,93€
  • 0,94%

Aquest preu d'emissió suposa aplicar un descompte del 10,7% sobre el preu de tancament de les accions del 23 juny de 3,08 euros. Els títols de Oryzon estan caient un 6% a aquestes hores del dijous.

Oryzon ha anunciat aquesta ampliació de capital just un any després de llançar una altra ampliació, també de 20 milions d'euros. Aquesta ampliació de capital, amb un descompte del 20%, va provocar fortes caigudes dels títols de la companyia, que durant l'estiu van arribar a perdre la meitat de la pujada de l'any en tot just un mes.

En aquest cas, com fa un any, l'augment de capital s'ha dut a terme mitjançant una col·locació privada. A aquest efecte, la companyia ha subscrit un contracte de col·locació amb Jefferies International Limited, Van Lanschot Kempen Wealth Management i Andbank España.

L'ampliació de capital, també com llavors, s'ha dirigit a inversors qualificats i el desemborsament de l'augment de capital està previst que sigui anticipat per Jefferies abans de l'obertura d'aquest divendres. Es preveu que les accions es lliurin als inversors finals el 30 de juny.

Oryzon té la intenció d'utilitzar els ingressos nets obtinguts amb l'augment de capital per finançar la recerca i desenvolupament dels seus programes clínics, així com per continuar amb la preparació de la potencial admissió a negociació ('dual listing') de les seves accions al Nasdaq i per a d'altres fins corporatius generals.

Noticias relacionadas

contador