Oryzon Genomics (+4,3%) ha estat el segon millor valor del Mercat Continu aquest dilluns. La companyia segueix celebrant al parquet els seus últims avenços mèdics i notícies que impulsen la seva imatge al mercat.

  • 2,02€
  • -0,49%

En aquest cas, Oryzon ha anunciat la seva presència a través d'un comunicat de premsa durant conferències de prestigi reconeixement internacional com l'European Biotech Investor Day de Nova York i l’Alzheimer's Association International Conference de Chicago.

El conseller delegat del grup espera reunir-se amb inversors internacionals i actors del sector

Carlos Buesa, conseller delegat d'Oryzon, presentarà la companyia i mantindrà reunions 1x1 amb inversors internacionals i actors del sector durant l’European Biotech Investor Day in NYC, que exposa empreses europees cotitzades amb la intenció futura d’allistar-se al Nasdaq.

L'esdeveniment està organitzat per les empreses Goodwin LLC i SOLEBURY Trout i el Nasdaq. Se celebrarà el 19 de Juliol a les oficines de Goodwin LLC a l'edifici The New York Times.

Així mateix, el Dr. Roger Bullock, Director Mèdic de la companyia i el Dr. Buesa assistiran a la Conferència Internacional de l'Associació d'Alzheimer que se celebrarà del 22 al 26 de juliol al Centre de Convencions McCormick de Chicago.

La Conferència Internacional de l'Associació d'Alzheimer és la reunió internacional més gran i influent dedicada a l'avanç de la ciència de la demència i aquest any reunirà líders de més de 70 països per establir contactes i discutir els últims resultats i teories de l'estudi de la demència.

SEGUEIX DISPARADA AL CONTINU

Oryzon Genomics va acabar la passada setmana amb uns guanys acumulats del 33% per les seves grans avenços mèdics. La companyia biofarmacèutica està celebrant al mercat l'anunci de diverses notícies positives relacionades amb els seus progressos al sector.

Una de les notícies que estan impulsant el valor d'Oryzon al parquet és el nomenament del seu director financer, Enric Rello, com a nou membre d'un grup de treballadors de l'ESMA europea. Una bona nova sumada a la del suport de la molècula ORY-100 per part d'un estudi d'immunologia nord-americà portat a terme per una prestigiosa revista que té darrere grans entitats del sector com la Harvard Medical School.

Finalment, dimarts passat es va conèixer que Oryzon reclutava un centenar de pacients al Regne Unit per al seu estudi Etheral, dirigit a tractar pacients amb la malaltia de l'Alzheimer.

Noticias relacionadas

contador