ep archivo   carlos buesa ceo de oryzon
ORYZON - Archivo

Oryzon ha anunciat aquest dilluns que la US Food and Drug Administration (FDA) ha aprovat l'IND (Investigational New Drug application) per iniciar un assaig de Fase I/II amb iadademstat més inhibidors de punts de control immunitari en pacients amb càncer de pulmó de cèl·lules petites (CPCP) metastàtic a primera línia. Aquest serà el primer assaig clínic que avaluï la combinació d'iadademstat amb inhibidors de punts de control immunitari.

  • 2,06€
  • 1,48%

L'assaig (NCT06287775) es titula Assaig aleatoritzat de Fase I de recerca de dosi i de Fase II d'iadademstat combinat amb teràpia de manteniment amb inhibidors de punts de control immunitari després de quimioimmunoteràpia inicial en pacients amb càncer de pulmó de cèl·lules petites metastàtic. Aquest estudi clínic de Fase I/II serà dut a terme i esponsoritzat pel National Cancer Institute (NCI) dels EUA, que forma part del National Institute of Health (NIH).

La doctora Noura Choudhury, del Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSKCC), serà la principal IP d'aquest assaig, que es realitzarà en una sèrie de centres oncològics dels Estats Units, com l'MSKCC, el JHU Sidney Kimmel Comprehensive Cancer Center i molts altres, segons ha informat la companyia.

L'assaig té previst reclutar 45-50 pacients i es durà a terme en el marc de l'Acord de Cooperació en Investigació i Desenvolupament (CRADA) que Oryzon té signat amb l'NCI.

Noticias relacionadas

contador