ep archivo   recurso de oryzon genomics 20240227103803
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon ha anunciat aquest divendres que la companyia farà múltiples activitats corporatives en esdeveniments internacionals durant el mes d'abril.

  • 2,04€
  • 0,49%

La companyia ha estat convidada a participar a la conferència Investing in Oncology Forum 2024, que tindrà lloc a l'IVA Konferenscenter a Estocolm (Suècia) el 10 d'abril. Oryzon farà una presentació corporativa i mantindrà una sèrie de reunions amb inversors globals i companyies farmacèutiques.

De la mateixa manera també assistirà a la conferència Van Lanschot Kempen Life Sciences Conference, que tindrà lloc a Amsterdam (Holanda) del 16 al 17 d'abril, on l'empresa mantindrà reunions amb inversors.

Al Markthalle de Basilea (Suïssa), Oryzon assistirà al Swiss Biotech Day 2024, que tindrà lloc del 22 al 23 d'abril, on en aquest cas, la companyia mantindrà reunions amb empreses farmacèutiques.

Així mateix, l'empresa ha estat convidada a l'LSX World Congress 2024 que tindrà lloc del 29 al 30 d'abril a Londres (Regne Unit). Oryzon participarà com a panelista en una sessió titulada: "The inflation Reduction Act and Its Potential Impact On EU Biotech & Pharma Companies: Demystifying the Future" el dilluns 29 d'abril.

Noticias relacionadas

contador