ep archivo   recurso de oryzon genomics 20240227103803
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon ha rebut el segell de pime innovadora per part del Ministeri de Ciència i Innovació. Per això, ha estat inscrita al Registre de Públic de pimes innovadores.

  • 2,06€
  • 1,48%

Mitjançant la concessió d'aquesta distinció, l'objectiu de la qual és premiar i posar en valor les activitats de les pimes en matèria d'R+D+i, "el Ministeri reconeix de forma oficial el caràcter innovador i pioner dels estudis i avenços clínics d'Oryzon al camp de l'epigenètica. Aquesta és la quarta vegada consecutiva que Oryzon rep el segell de pime innovadora”, ha assenyalat la companyia en un comunicat.

La companyia assenyala que és pionera en el desenvolupament d'inhibidors d'LSD1 al camp de malalties psiquiàtriques i neurodegeneratives. "La companyia ha mostrat un bon perfil de seguretat en assaigs clínics, amb més de 400 subjectes tractats, i ha mostrat ser eficaç en la reducció de l'agitació i l'agressivitat en estudis clínics en pacients amb trastorn límit de la personalitat (TLP), trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH), trastorn de l'espectre autista (TEA) i malaltia d'Alzheimer".

Així mateix, actualment Oryzon té en marxa un assaig clínic (estudi FRIDA) d'iadademstat en combinació amb gilteritinib en pacients amb leucèmia mieloide aguda (LMA) recidivant/refractària.

Noticias relacionadas

contador