ep recurso de orange
ORANGE - Archivo

El grup francès de telecomunicacions Orange no contempla la possibilitat de presentar una contraoferta per MásMóvil a Espanya després de l'Oferta Pública d'Adquisició (opa) que van llançar els fons KKR, Cinven i Providence per la quarta operadora del país valorada en uns 3.000 milions d'euros.

  • 22,50€
  • 0,00%

Des que dilluns passat es va fer pública aquesta opa a un preu de 22,5 euros per títol, el mercat ha estat especulant amb la possibilitat que es produeixi una contraoferta per part, o bé d'un altre fons d'inversió, o bé d'altres actors del mercat, com Vodafone o Orange.

"Orange no contempla una contraoferta pel Grup MásMóvil", remarquen fonts oficials de la companyia francesa, que afirmen que la filial espanyola té el suport del grup per continuar creixent de manera orgànica.

"Orange té una posició privilegiada al sector espanyol de les telecomunicacions i compta amb el suport del grup Orange per continuar creixent de manera orgànica al país", observen.

Els analistes han indicat en els últims dies que el preu de 22,5 euros per acció ofert pels tres fons en aquesta opa es troba per sota del preu objectiu mitjà a dotze mesos marcat pel consens, per la qual cosa no descartaven que es produís una 'contraopa' o una millora de l'oferta presentada pel consorci.

En aquest context, 'El Economista' publicava aquest dijous que el grup de telecomunicacions francès analitzarà el panorama que s'ha obert a Espanya amb l'opa sobre MásMóvil, i el seu consell d'administració estudiarà totes les possibilitats en un país estratègic per a la companyia, entre les quals podria comptar-s'hi una contraopa.

Noticias relacionadas

contador