meinrad spenger (másmóvil)
Alberto Sánchez - Bolsamanía

Providence, KKR i Cinven han anunciat aquest dilluns una opa amistosa sobre MásMóvil a 22,50 euros per acció (prima del 20,2% sobre el tancament del divendres). Una operació en marxa que ha disparat la cotització de l'operadora en l'inici de sessió del dilluns per sobre del 20%. L'oferta compta amb el vistiplau de l'equip gestor de la companyia.

  • 22,50€
  • 0,00%

En concret, l'opa, que es dirigeix a la totalitat del capital social de MásMóvil, representat per 131,7 milions d'accions, de 0,02 euros de valor nominal cadascuna d'elles, és de caràcter voluntari i es formularà exclusivament en el mercat espanyol, únic mercat en el qual cotitzen les accions de la companyia.

La contraprestació oferta és en efectiu. En conseqüència, l'import total màxim a desemborsar pels compradors ascendeix a més de 2.900 milions d'euros.

En el cas que MásMóvil distribueixi dividends, reserves o prima d'emissió, o procedeixi al repartiment de qualsevol altra distribució als seus accionistes amb anterioritat a la liquidació de l'oferta, el preu de la mateixa es reduirà en un import equivalent a l'import brut per acció d'aquesta distribució.

Amb la finalitat de garantir el pagament de la totalitat de la contraprestació oferta, la societat oferent, Lorca Telecom BidCo, presentarà davant la CNMV la documentació acreditativa de la constitució de sengles avals atorgats per Barclays Bank, BNP Paribas i Morgan Stanley Bank International Limited per un import de 987 milions d'euros cadascun d'ells respectivament.

L'efectivitat de l'oferta està subjecta a l'acceptació de la mateixa per un nombre d'accions de *MásMóvil que representi, almenys, el 50% de les accions de la companyia arrodonit a l'alça.

UNA OPA 'PACTADA'

Després de conèixer-se l'oferta, MásMóvil ha emès un comunicat en el qual informa que ha mantingut negociacions i converses prèvies amb la societat compradora, la qual cosa va incloure la realització per aquesta d'un procés de 'due diligence' confirmatori, així com la signatura d'un acord entre totes dues parts en relació amb l'oferta, els principals termes de la qual es recullen en la sol·licitud registrada per l'oferent, que va ser autoritzada pel consell d'administració.

Aquest òrgan de direcció considera que l'opa "és una oportunitat de creació de valor per als accionistes i uns altres 'stakeholders'". A més, els compradors, han manifestat el seu "compromís, en cas que l'oferta es completi amb èxit, de mantenir la continuïtat de l'estratègia i del pla estratègic i de negoci de la societat, així com dels seus empleats i equip directiu".

Noticias relacionadas

contador