ep archivo   parque solar de opdenergy
OPDENERGY - Archivo

El projecte Elizabeth d'Opdenergy ha rebut l'aprovació de la Comissió de Serveis Públics de Louisiana per vendre la seva energia a Entergy Lousiana, filial d'Entergy Corporation. Aquesta aprovació representa una nova fita dins de l'acord de compra d'energia (PPA) associat a aquest projecte que es va signar a finals del 2021, ha explicat la companyia en un comunicat. Com a part de l'acord, Entergy Louisiana adquirirà el 100% de l'energia generada per aquest projecte, amb una capacitat instal·lada de 160 MWdc durant un període de 20 anys.

Opdenergy espera començar la construcció d'aquesta nova planta solar fotovoltaica situada a Allen Parish, Louisiana, a principis del 2023, mentre que la connexió a la xarxa s'espera durant la primera meitat del 2024. Un cop operativa, es preveu que generi uns 302.000MWh energia neta a l'any.

L'empresa ha subratllat que aquest nou acord "ratifica l'aposta per consolidar la seva presència al sector de les energies renovables en aquest país". Opdenergy desenvolupa actius renovables als Estats Units a través de la seva total pipeline d'uns 3GW en diferents fases d'avanç per tot el país.

"Estem encantats de rebre aquesta aprovació que ens permetrà executar el projecte i proporcionar importants beneficis per a la parròquia d'Allen, alhora que contribuïm a un futur més sostenible a Louisiana", ha declarat Luis Cid, CEO d'Opdenergy.

Noticias relacionadas

contador