ep archivo   luis y mauricio amodio presidente y vicepresidente ejecutivos de ohla
OHLA - Archivo

OHLA participarà en l'ampliació del metro de Granada per un import proper als 25 milions d'euros realitzant les obres que s'executaran als municipis d'Armilla i Las Gabias, en un traçat aproximat de 4,8 km de longitud, ha informat la companyia en un comunicat.

  • 0,45€
  • 3,49%

Les actuacions s'estructuraran en dos subtrams. El primer, denominat com a subtram R01, entre Armilla i Churriana de la Vega assoleix una longitud total de 2.706,48 metres i es correspon a la continuació del ramal 1 de l'actual línia de metro de Granada, al tram Maracena-Armilla, des de el seu extrem final sud al terme municipal d'Armilla.

Per la seva banda, el subtram R02, entre Churriana de la Vega i Las Gabias, compta amb un total de 2.064,94 metres de longitud i és la continuació del tram Armilla-Churriana de la Vega, des del seu extrem final a la zona de La Glòria.

Les actuacions contractades inclouen, segons assenyala la companyia, a més de l'execució de tres subestacions elèctriques i un nou edifici d'oficines per allotjar-hi un lloc de control secundari, l'energia i la catenària, la il·luminació tramviària i vial, la semaforització, el bitlletatge, el sistema d'ajuda a l'explotació (SAE), el sistema d'informació al viatger (SIV) i ràdio, el control, supervisió i comunicacions, el sistema SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition), i integració de sistemes, interfície i coordinació entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador