ep edificio multifuncional francisco remiro
OHLA

OHLA s'adjudica la construcció d'un edifici multifuncional a Madrid per un import superior a 9,5 milions d'euros. És un edifici multifuncional amb una superfície construïda de 5.551,62 metres quadrats, distribuïda en cinc plantes.

  • 0,42€
  • 4,20%

L'edifici comptarà amb una escola bressol amb sala multiusos, cuina, sala de professors, així com espais necessaris de magatzem, lavabos, vestuari de personal i instal·lacions. També disposarà del pati central al voltant de què s'articulen les plantes de l'edifici.

Així mateix, estarà dotat amb un centre de dia i un centre de gent gran. El primer disposarà de tallers, sales de rehabilitació i gimnàs, sala d'infermeria i cuina, així com espais necessaris de magatzem, lavabos, vestuari de persona, entre d'altres. El centre de gent gran comptarà amb espais per a tallers, sales polivalents, gimnasos i saló d'actes, entre d'altres.

El projecte s'emmarca al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU i s'ubicarà al carrer Francisco Remiro 21, al Districte de Salamanca, Barri La Guindalera.

Noticias relacionadas

contador