minas ohla chile
OHLA.

OHLA s'ha adjudicat a Xile una nova obra de mineria per import de 29 milions d'euros per a Minera Los Pelambres, propietat d'Antofagasta Minerals (AMSA). El projecte s'emplaça a la IV Regió de Coquimbo a 290 km al nord de Santiago de Xile.

  • 0,42€
  • 4,20%

La companyia farà en consorci la construcció d'un sistema evacuador d'emergència, sobre un terreny inclinat que permetrà controlar la crescuda del tràngol de relacions El Mauro durant episodis de precipitació extrema. L'aigua es captarà mitjançant un abocador operacional o torre de descàrrega per posteriorment ser conduïda al túnel evacuador.

OHLA signava recentment el contracte per al peraltament de dics i bermes que conformen el tranqueig per al dipòsit de relaus de minera Spence a la Regió d'Antofagasta, al desert d'Atacama.

Aquesta iniciativa s'uneix a altres desenvolupades per la companyia com el desenvolupament d'una planta de tractament de coure i el manteniment del complex torrament, totes dues per a la Divisió Ministre Hales, el projecte d'ampliació del Tranque Talabre, presa de relaus situada a Calama, o els treballs aconseguits al jaciment subterrani de coure més gran del món, la mina El Tinent. A més, ha realitzat treballs de xancat i transport de riolita a la planta de Minera Escondida, a prop d'Antofagasta, i destacades obres hidràuliques com l'embassament Chacrillas, a San Felipe.

contador