ep juntaaccionistasohl 20180109143502
OHL
0,32€
  • 0,00€
  • -0,43%

OHL, a través de les seves filials Judlau Contracting i Community Asphalt, ha signat recentment contractes per dur a terme dos nous projectes als Estats Units per gairebé 70 milions d'euros, segons ha informat aquest dimecres la companyia.

El primer dels projectes, que es desenvoluparà a Nova York, el durà a terme la seva filial Judlau, i consisteix en la rehabilitació de la línia de metro Flushing, al districte de Queens. Els treballs comprenen, entre d'altres, l'eliminació, neteja i restauració de la pintura i reparacions de l'estructura d'acer entre els carrers 48 i 72.

El segon projecte l'executarà Community Asphalt a l'Estat de Florida per a la millora de l'Autovia de Florida, a l'àrea de Treasure Coast, en un tram de 21,5 quilòmetres. Per això es duran a terme treballs de fresat i repavimentació, barreres, millores de drenatge i il·luminació, reparacions d'arquetes, diverses actuacions en ponts, senyalització i pintura de paviments.

OHL ha destacat, a més, que la seva filial Judlau ha estat designada 'Contractista de l'Any 2019' per la revista ENR New York pels seus èxits en el desenvolupament de diversos projectes, com les rehabilitacions del túnel Canarsie, del Throgs Neck Bridge, del viaducte de Riverside Drive i del túnel de Queens Midtown a Nova York.

Durant les últimes tres dècades, Judlau ha executat diversos projectes importants d'obra civil a Nova York, com dues estacions per al nou metro de la Segona Avinguda, les rehabilitacions dels túnels Hugh L. Carey Tunnel i Queens Midtown i la restauració de l'històric edifici Corbin, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador