ep ohl aprobara en junta abonarsu consejero delegado bonus plurianuales
OHL - Archivo
0,31€
  • -0,01€
  • -1,87%

OHL torna a pujar amb ganes aquest dilluns (+7%). La constructora del grup Villar Mir es revalora un 40% des del començament de l'any malgrat que els analistes segueixen sense fiar-se de la valor i cap el recomana 'comprar'.

La constructora avança malgrat els dubtes sobre obra pública que sorgeixen de la mà del nou Govern i mentre espera aquest acord més o menys imminent entre els Villar Mir (màxims accionistes, amb el 30,6%) i el grup mexicà Amodio segons el qual aquest últim comprarà una part de la participació dels primers i entrarà en la companyia.

El passat 7 de gener es coneixia, a més, que el britànic HSBC ha pres una participació del 5,06% en el capital d'OHL, mentre que aquesta mateixa setmana es publicava que el fons també anglès Sand Grove elevava la seva presència a la constructora fins al 4 % del capital.

Des d'un punt de vista tècnic l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, apunta que el títol està anant cap a la part superior del canal baixista i és que "ha estat saltar el preu per sobre de la part superior del canal lateral pel qual s'està desplaçant des de març de 2019 i disparar-se la cotització".

Noticias relacionadas

contador