cbohl1short1
0,34€
  • 0,00€
  • -1,17%

OHL s'ha adjudicat quatre nous contractes d'obres de carreteres als Estats Units que sumen un import conjunt de 130 milions d'euros, segons ha informat la companyia. Aquests projectes ajudaran a la constructora a reforçar el seu negoci al país, un dels seus mercats estratègics.

La companyia participada pel grup Villar Mir s'ha fet amb aquests projectes en diferents trams de carreteres dels Estats de Texas, Califòrnia i Illinois, i a través de les filials que té al país.

A Texas, OHL s'encarregarà de millorar un traçat de 18 quilòmetres de l'autopista SH-130, un projecte que sumarà un carril extra per sentit i l'ampliació de diversos ponts, i que ascendeix a 47.600.000 d'euros.

Així mateix, a Califòrnia, la companyia emprendrà actuacions viàries a les ciutats de Santa Ana i Anaheim, pressupostades en 20,3 milions d'euros.

Pel que fa als contractes aconseguits a Illinois, OHL ha aconseguit actuacions en un tram d'autopista per 32 milions d'euros i la reparació de diverses rampes d'un intercanviador, també per un import de 32 milions.

La companyia que presideix Juan Villar-Mir de Fuentes reforça d'aquesta manera el seu negoci en aquests estats, tres dels nou en què el grup, que va desembarcar al país el 2006, té presència amb el seu negoci constructor.

Noticias relacionadas

contador