• El consorci Ocean2020 està liderat per Leonardo i compta amb la participació de 42 socis de 15 estats membres
  • Indra és "una de les tres empreses amb més pes" en Ocean2020
ep indra

El consorci europeu Ocean2020, del qual Indra forma part com un dels seus principals socis, s'ha adjudicat per 36 milions d'euros el projecte d'I+D de defensa més important impulsat fins a la data amb el nou fons europeu de Defensa de la Unió Europea (UE).

  • 19,21€
  • 1,11%

Dirigit a investigar tecnologies que reforcin el reconeixement de l'escenari en zones marítimes extenses, el projecte s'emmarca dins de l'Acció Preparatòria en Investigació de Defensa de la UE, avantsala d'un futur programa d’R+D més ambiciós que arrencarà el 2021 i que s'estendrà fins al 2027.

El consorci Ocean2020 està liderat per Leonardo i compta amb la participació de 42 socis de 15 estats membres -entre els quals hi ha grans empreses, pimes, universitats, centres de recerca i ministeris de Defensa, que actuen com a usuaris finals-. L'Agència Europea de Defensa va seleccionar el projecte en un procés competitiu durant el qual van concórrer altres consorcis. Es tracta del primer exemple de col·laboració conjunta europea en recerca en aquest sector.

Dins del projecte, Indra subratlla el seu lloc "com una de les tres empreses amb més pes" i destaca el seu paper de responsabilitat de primer nivell en liderar el paquet de treball que dissenyarà l'arquitectura del sistema complet.

Noticias relacionadas

contador