ep logonyesa
NYESA

Nyesa està disparada al Mercat Continu. La companyia puja un 6% aquest dijous després d'anunciar la venda de part d'un projecte a Costa Rica per 21 milions d'euros. Així ho va anunciar el grup aquest dimecres, després del tancament del mercat, en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,00€
  • -4,55%

"Nyesa cancel·la la totalitat dels deutes de tercers existents a Costa Rica i segueix sent propietària de 84 hectàrees del Proyecto La Roca i del Proyecto Finca La Playa", va anunciar el grup.

Una operació que "suposa una millora en els fluxos previstos del Pla de Negoci del Grup per 2018 i 2019"

Per tant, des de Nyesa apunten que "aquesta operació suposa una millora en els fluxos previstos del Pla de Negoci del Grup per als exercicis 2018 i 2019, per import de 7,6 milions d'euros".

D'aquesta quantitat, "4,4 milions d'euros són de despeses financeres que es deixen de pagar durant aquest període i 3,2 milions d'euros per la cancel·lació d'hipoteques sobre parcel·les que segueixen sent propietat del Grup i la cancel·lació estava prevista per al exercici 2019", matisa la companyia.

La companyia afirma, a més, que així es "desprèn de part d'un projecte que no tenia previst desenvolupar al seu Pla de Negoci a mitjà termini per l'alt import de finançament necessari i, de l'altra, aconsegueix fer viable amb caràcter immediat el desenvolupament d'un projecte hoteler a Finca La Playa de la mà d'un dels operadors hotelers de més prestigi internacional amb el qual ja s'ha subscrit un acord de col·laboració estratègica".

Noticias relacionadas

contador