nokia

La companyia finlandesa de xarxes i telecomunicacions Nokia ha comprat l’empresa nord-americana SpaceTime Insight per expandir la seva cartera en l'àmbit d'Internet de les Coses (IoT), segons ha informat la multinacional aquest dilluns sense revelar els detalls econòmics de la transacció.

  • 3,48€
  • 0,51%

Després de la compra, SpaceTime Insight i el seu conseller delegat, Rob Schilling, s'incorporaran a la divisió d’IoT de Nokia al si del negoci de programari de la multinacional finlandesa. Aquesta adquisició dona suport a la estratègia de Nokia en programari i reforçarà l'oferta de la finlandesa en l'àrea d’IoT i la seva capacitat analítica IoT.

Amb seu a la localitat californiana de San Mateo, SpaceTime Insight compta amb oficines a Canadà, Regne Unit, Índia i Japó. La companyia ofereix aplicacions IoT per a empreses dels sectors de transport, energia i serveis públics com Entergy, FedEx, NextEra Energy, Singapore Power i Union Pacific Railroad.

"Incorporar SpaceTime a Nokia Software suposa un fort pas endavant en la nostra estratègia i ens ajudarà a oferir una nova classe de solucions intel·ligents per satisfer les demandes d'un món cada vegada més interconnectat", va declarar Bhaskar Gorti, president de Nokia Software.

Noticias relacionadas

contador