ep huawei p10 i p10 plusmwc 2017
PORTALTIC

Huawei ha revelat la seva última estratègia de serveis empresarials, dissenyada per donar suport a les empreses en la seva migració al núvol. En aquest sentit, gràcies a la proposta de Huawei, els clients de solucions de servei de transformació Cloud end-to-end podran crear, utilitzar i gestionar les seves plataformes al núvol amb total eficàcia.

El compromís de Huawei de convertir-se en líder de serveis Cloud i en soci estratègic per a empreses, vindrà sostingut per una inversió de 500 milions de dòlars en el desenvolupament de serveis professionals basats en el núvol, així com d'una plataforma i un ecosistema Cloud.

Sun Maolu, president del departament de Servei Tècnic de la Unitat de Negoci d'Empreses, ha afirmat: "Ens endinsem a l'era de 'només Cloud' per a la qual Huawei està adoptant una estratègia de serveis de transformació Cloud a llarg termini amb l’objectiu que els seus clients duguin a terme una transició més còmoda. La nostra estratègia de serveis se centra en el concepte de 'Grow with the Cloud' (Créixer amb el Núvol) i en ser els millors en aquest sector".

Per impulsar aquesta estratègia, Huawei continuarà invertint en el desenvolupament de solucions de servei i en els Centres de Servei Global (GSC, per les sigles en anglès), a més d’eines, plataformes i laboratoris de verificació per als serveis professionals. Durant els propers cinc anys, la companyia també se centrarà en l'I + D en Cloud, augmentant la seva inversió anual en més d'un 50%. D'altra banda, per satisfer la demanda empresarial de formació TIC a l'era del núvol, Huawei oferirà un nou pla de certificacions per a la instrucció d'arquitectes, desenvolupadors i experts en TIC. Es preveu que el 2021 hi haurà més de 150.000 professionals especialitzats en Cloud i en TIC formats amb Huawei.

contador